Hüsrev Hatemiden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
15-03-2017



14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle konferans vermek üzere Üniversitemiz'e gelen Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi, Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Araştırma Uygulama Hastanesinin gelişimine dikkat çekerek, bölgeye her geçen gün daha kaliteli sağlık hizmeti sağlanması amacıyla elinden gelen gayreti gösteren Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkürlerini sundu.

Prof. Dr. Osman Şimşek, böylesine özel bir günde Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta doktorlarımız olmak üzere, insan sağlığını ve meslek onurunu her şeyin üstünde tutan tüm sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramı”nı kutladı.

Ziyarette Prof. Dr. Hasan Hüsrev Hatemi’nin eşi Prof. Dr. Sezer Hatemi, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Güntekinn ile Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yavuz Selim Kabukçuoğlu da bulundu.

Namık Kemal Üniversitesi0




>