Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Oryantasyon Programı
05-10-2017

Üniversitemiz Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda Oryantasyon programı düzenlendi. Program Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı ve Resim Bölümlerinin 1. sınıf öğrencileri ve öğretim üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Programda Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Murat Özyavuz Tekirdağ ve üniversitenin öğrenci değişim programları (Erasmus, Farabi, Mevlana), Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Tuğba Kiper Fakülte idari yapısı ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü, Resim Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Cevat Atalay Resim Bölümü ve okuldaki topluluklar/ücretsiz kurslar, Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Meltem Özçakı ise Mimarlık Bölümü ve üniversite yaşamı hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin de soru/cevap şeklinde katılımları ile program sona erdi.