Fen Edebiyat Fakültesi’nde Oryantasyon Programı
04-10-2017

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi bölümlerine yerleşen öğrencilere yönelik oryantasyon programı düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen  programda konuşma yapan Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Dç.Dr. Tevfik Sütçü, öğrencilerin öğrenim görecekleri birimlerin, bölüm ve programların özellikleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Tekirdağ'ın ve Üniversitemizin genel yapısı, tarihçesi, mevcut öğrenci kapasitesi, sosyal aktiviteleri ile ilgili bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Tevfik Sütçü,  öğrencilere başarılar diledi. Daha sonra öğrenciler ile bir araya gelen ERASMUS Ofisi Koordinatörlüğü yetkilileri tarafından öğrencilere değişim programları anlatılarak bilgi paylaşımlarında bulunuldu.