Fair-Play Komisyonu Üyelerinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
12-04-2018

Fair-Play Üniversiteler Kervanı organizasyonu kapsamında üniversitelerde panel düzenleyerek fair-play ruhunu sporcu ve öğrencilere yaymayı planlayan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi(TMOK) Fair-Play Komisyonu üyeleri, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette TMOK Bir Numaralı Üyesi Avrupa Fair Play Birliği 2’nci Başkanı Erdoğan Arıpınar, TMOK Üyesi Fair Play Komisyonu Planlama Koordinatörü Teoman Güray, TMOK Üyesi Fair Play Komisyonu Üyesi Remzi Yılmaz, Fair Play Komisyon Üyesi Semra Demirer, Milli Atlet Maraton Olimpiyat 4’ncüsü İsmail Akçay, TMOK Üyesi Fair Play Komisyonu Başkanı Murat Özbay ve Üniversitemiz BESYO Müdürü Doç. Dr. İlker Özmutlu bulundu.

TMOK Bir Numaralı Üyesi Avrupa Fair Play Birliği 2’nci Başkanı Erdoğan Arıpınar ziyarette Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonunun çalışmaları hakkında bilgi vererek Fair Play kavramı ve ruhunun ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen “Fair Play Üniversiteler Kervanı” projesine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fair Play ruhunun sadece spor değil yaşamın her alanına yaygınlaştırılması gerektiğine vurgu yaptı.

TMOK üyeleri tarafından Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e programın düzenlenmesinde verdiği desteklerden dolayı günün anısına hizmet madalyası ve plaket takdim edildi.