Emekli Öğretim Üyemize Veda Yemeği
25-05-2016



Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Hayvan Yetiştirme Islahı Anabilim Dalından emekli olan Prof. Dr. Yusuf Vanlı için Akademia Restorant'ta veda yemeği düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Bölüm öğretim elemanlarının da katılımıyla gerçekleşen yemekte, Prof. Dr. Yusuf Vanlı' ya Üniversitemize değerli katkılarından dolayı hediye takdim edildi. Prof. Dr. Yusuf Vanlı, Atatürk Üniversitesi'nde Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini tamamladıktan sonra, aynı üniversitede Doçent, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde Profesör ünvanı ile görev yapmıştır. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin Kurucu Rektörü olup, 1994 yılından itibaren Trakya Üniversitesi'nde Profesör, 2006 yılından itibaren ise Üniversitemizde Profesör ünvanı ile görev yapmıştır.

Akademik hayatı boyunca Rektörlük, Rektör Yardımcılığı, Dekanlık, Müdürlük, Bölüm Başkanlığı, Ana Bilim Dalı Başkanlığı gibi farklı akademik ve idari görevlerde bulunmuştur. Alanında çok sayıda Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi yetiştirmiştir. Hocamıza bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dileriz.

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8




>