Dr. Öğr. Üyesi Berna ERDAL’dan Nezaket Ziyareti
18-02-2019

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Berna ERDAL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Berna ERDAL, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’i kutlayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu, bölgenin önde gelen sağlık tesislerinden birinin Üniversitemiz bünyesinde bulunmasının ise halkımıza hizmet yönünden takdir edildiğini ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, “Tüm gayretimiz şehir ve bölge ile bütünleşmiş, halkımız tarafından çalışmaları beğenilen bir Üniversite olarak bilinmek içindir” dedi.