Dr. Burhan İŞLİYEN ile Gençlik ve Sorumluluklarımız Konferansı Düzenlendi
20-04-2019



Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’ in konuşmacı olarak katıldığı Gençlik ve Sorumluluklarımız konferansı gerçekleşti.

Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansta Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Bülent EKER, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İPEK, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, akademisyenler ile öğrenciler bir araya geldi.

İlahiyat Fakültesi Öğr. Gör. Hikmet ÇADIR’ ın “Kura-ı Kerim Tilaveti” okuması ile başlayan konferansta, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN açılış konuşması gerçekleştirdi. Dekan KESKİN, “Gençlik insan hayatının en önemli evresidir. Dinimizin gençlik dönemine dair birçok önemli telkinleri ve mesajları vardır. Gençlik gelecek demektir, gençlerin ihmal edildiği toplumların geleceği de ihmal edilmiş demektir. Bugün burada Diyanet İşleri Başkan Yardımcımız Dr. Burhan İŞLİYEN’ in katılımıyla gençlik ve sorumluluklarımızın neler olduğuna dair bilgileri paylaşacağız” ifadelerine yer verdi.

İl Müftüsü İsmail İPEK, “İl Müftülüğü olarak şehrimizdeki dini hayatımızı güçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz, bu tür programlarının sayısının artması için müftülük olarak destek vermeye her zaman hazırız. Bu toplantı da inşallah hayırlara vesile olur. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum” sözlerine yer verdi.

Konuk konuşmacı olarak programa katılan Diyanet işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN böyle bir organizasyonun düzenlenmesi ve konuk olarak davet edilmesi üzerine mutluluk duyduğunu belirterek gençlere ve ailelerine telkinde bulundu. İŞLİYEN, “ Gençlik çağı yanlış yapma ihtimalinin en yüksek olduğu dönemdir. Anneler, babalar çocuklarınıza sevgi veriniz, sevgiye aç olan çocuk yanlışa daha kolay gitmektedir. Gençler toplumumuzun geleceğidir, geleceği gençler üzerinden okumak mümkündür. Gençleri yaradan ve yaratılanı seven bireyler olarak yetiştirmek gerekmektedir” sözlerini kaydetti.

Program toplu fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6




>