Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK Yayınlanan İki Uluslararası Kitabını Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e Takdim Etti
08-07-2021

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK editörlüğünü yaptığı “Fertilizers and Their Efficient Use in Sustainable Agriculture” ve “Değişebilir Bir Dünyada Sürdürülebilir Tarım Yönetimi” isimli iki uluslararası kitabı, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e takdim etti.

Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK, editörlüğünü gerçekleştirdiği uluslararası iki kitap hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e bilgilendirmelerde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin dinamik bir eğitim kurumu olmasının doğal bir sonucu olarak uluslararası çalışmalara büyük önem verdiğini kaydederek Doç. Dr. Korkmaz BELLİTÜRK’ü çalışmalarından dolayı tebrik etti.