Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yöneticilerinden Rektöre Ziyaret
29-09-2016

Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Ergin Durgun ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette bölgede yapılan yatırım ve faaliyetler ile Üniversitemiz Veteriner Fakültesinin durumu, öğrencilerin uygulamasına yönelik Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile yapılacak işbirliği görüşüldü.

Ziyarette, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Ltd. Şti. Hayvan Hastanesi Uzman Veteriner Hekimi Alper Dalgıç, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Birlik Müdürü Veteriner Hekim Ferhat Aşıcıoğlu ile Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Gönülol da bulundu.