Cumhurbaşkanı Danışmanından Üniversitemize Ziyaret
17-02-2017

Cumhurbaşkanı danışmanı Mesut Uğur, İş Adamı Halil Demirdağ ile birlikte Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Cumhurbaşkanı danışmanı Mesut Uğur 2006 yılında kurulan ve 10 yıllık süre zarfında büyük bir ilerleme kateden, Namık Kemal Üniversitesi’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve çalışma arkadaşlarını kutladı.

Cumhurbaşkanı danışmanı Mesut Uğur ve İş adamı Halil Demirdağ, Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Morfoloji Binası’nı gezerek, üniversitemizin laboratuvar ve dersliklerini yerinde inceleme fırsatı yakaladı. Cumhurbaşkanı danışmanı Mesut Uğur, Namık Kemal Üniversitesi’nin Tekirdağ ve ülkemize yakışır bir yükseköğretim kurumu olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.