Bilim Teknoloji Genel Müdüründen Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
19-10-2016



Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat Ar, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üniversite olarak Bilim, teknoloji, Ar-Ge, girişimcilik ve yenilikçilik faaliyetlerine önem veriyoruz. Üniversitemizde son yıllarda, bu manada çok önemli ilerleme sağlanmıştır.” dedi. Prof. Dr. Osman Şimşek, NKÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi A.Ş.’nin Çorlu’da bulunan TGB-2 alanında yap-kullan-devret modeli içinde 4 adet bina ve sosyal tesis yapılması planlandığını ve burada “Tekirdağ Avrupa Yazılım Vadisi” oluşturmak için çalışmalar gerçekleştirildiğini de vurguladı. 

Bilim Teknoloji Genel Müdürü Doç. Dr. İlker Murat Ar da ziyarette Üniversitemizin bilim, sanayi ve teknoloji alanında gerçekleştirdiği projeleri yakından takip ettiğini belirterek; Prof. Dr. Osman Şimşek’i bu çalışmalardan ötürü kutladı.

Üniversitemiz TEKNOPARK A.Ş. Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker ile Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal’ın da bulunduğu ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle noktalandı.

 





>