Barilla Sürdürlebilir Makarnalık Buğday Üretim Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı
20-01-2020

Ziraat Fakültesi ile Barilla G. & RFlli SpA arasında imzalanan sözleşme gereği "Barilla Sürdürülebilir Tarım" adlı araştırma projesinin devamı olarak, Trakya Bölgesinde yapmakta olunan "Sözleşmeli Tarım" ile birleştirilerek uygulanacak çalışmalar için, Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğretim üyeleri Prof.Dr. İsmet BAŞER ile Doç.Dr. Alpay BALKAN'ın, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Korkmaz BELLİTÜRK ve Tarım Ekonomisi Bölümü öğretim üyesi Dr.Öğr.Üyesi Harun HURMA tarafından "Barilla Sürdürlebilir Makarnalık Buğday Üretim Projesi" hakkında 27 Şubat 2020 tarihinde Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu'nda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Etkinlik Saati: 09.30 - 12.00