Bangladeş Başkonsolosundan Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
12-02-2018

Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Manirul İslam, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Manirul İslam, ziyarette Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin hızla büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğuna dikkat çekti. Manirul İslam, gerçekleştirdiği ziyaret ile iki ülkenin üniversiteleri arasında ikili işbirliğini arttırmak istediklerini kaydetti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek de ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildirerek, önümüzdeki dönemde özellikle öğrenci ve öğretim elemanı değişim programlarına yönelik iş birliği gerçekleştireceğini ve arasındaki akademik iş birliklerinin daha ileriye taşınabilmesi için gerekli girişimlerde bulunulacağını söyledi.

Başkonsolos Mohammad Manirul İslam, Bangladeş’te yöresel olarak hazırlanan el dokumasını Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e takdim etti.