Almanca Çalıştayı
19-12-2017

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü ve İstanbul Goethe Enstitüsü iş birliği ile Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerine yönelik olarak Fen-Edebiyat Fakültesi dil laboratuarlarında yabancı dil olarak Almanca Çalıştayı düzenlendi.

Çalıştayda İstanbul Goethe Enstitüsü'nde görevli iki eğitmen ve çalıştaya katılmak üzere aynı enstitünün Almanya'dan davet ettiği üç eğitmen görev aldı. Çalıştayda yaratıcı yazma, özgür şiir yazımı, yabancı dil öğrenirken müzik, şarkı sözü yazma ve seslendirme konularında toplam 8 oturum gerçekleştirildi.

Oturumlar sayesinde üniversitemizde yabancı dil eğitimi alan öğrenciler gerçek anadil konuşucuları ile aktiviteler yapıp öğrendikleri dili kullanma imkanları buldu.