Akademisyenlerden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
13-03-2019

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ayşe KAYAPINAR, Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğr. Üyesi Çağlar DOĞUER, Sağlık Yüksekokulu Öğr. Gör. Dr.  Şıhmehmet YİĞİT ve Tarih Bölümü Öğr. Gör.  Ökkeş NARİNÇ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Prof. Dr. Ayşe KAYAPINAR, “NKÜ ailesinin bir parçası olmak kıvanç verici” diyerek Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin tüm birimlerinin gayretleri eğitim ve araştırmada öncü, şehir ile iç içe olan örnek bir eğitim kurumu noktasına getirmenin mümkün olduğunu kaydetti.