Ak Parti Kocaeli Millet Vekilinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
05-07-2021

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil YAMAN ve İstanbul Medeniyet Üniversitesinden Prof. Dr. Seyfettin ERDOĞAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken;  Milletvekili Cemil YAMAN “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehre sağladığı katkının önemi büyüktür. Bölgede hızla gelişen bir Üniversite olarak çalışmalarınızın devamını diliyorum” diyerek Rektör Prof. Dr. ŞAHİN’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Şehrin ve bölgenin faydasına dokunacak eserler ve faaliyetler gerçekleştirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz” dedi.

Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI’da bulundu.