Ziraat Fakültesi Tarafından Oryantasyon Programı Düzenlendi
04-10-2018



Yaptıkları tercihler sonrasında 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi itibariyle Üniversitemiz Ziraat Fakültesi’ni kazanan öğrencilerin öğrenim görecekleri fakülte ve bölümlerini tanımalarını sağlayarak uyum süreçlerini hızlandırmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Ziraat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen oryantasyon programı, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerin katılımlarının yoğun olduğu programda Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan Üniversitemizin ve Ziraat Fakültesinin genel yapısı, sunulan olanakları, gerçekleştirilen faaliyetler ile idari ve akademik konular hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Prof. Dr. Murat Taşan öğrencilerin üniversitemizin öğrenci topluluklarında aktif görev almalarını, üniversitemizin ve fakültelerinin düzenlediği bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katılmalarını istedi.

Öğrencilerin bir araya gelerek aynı zamanda birbirleriyle tanıştığı oryantasyon programı, Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat Taşan’ın iyi dilek ve temennileri ile son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>