Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Yüksekokul Uygulama Seralarımızı Ziyaret Ettiler.
17-11-2014

Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü, Sayın Prof. Dr. Mehmet Rüştü KARAMAN, Su Ürünleri Bölümü NKÜBAP Projesi araştırma alanına ziyarette bulundu. Kendisi de Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Profesörü olan Sayın KARAMAN ve NKÜ, Ziraat Fakültesi, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın ADİLOĞLU ile birlikte değerli görüşlerini araştırmaya katkı veren Bitkisel ve Hayvansal Üretim ve Su Ürünleri Bölümleri Öğretim elemanlarıyla paylaşmıştır. Yüksekokulumuz  Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Başkanı  Doç.Dr.Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ Ziyaretçlerimiz'e Uygulama seralarımızı gezdirdi ve yürütülen projeler hakkında bilgiler verdiler.

Haberler & Duyurular
Arşiv