Yüksekokulumuzdan Çorlu Mali Müşavirler Odasına nezaket ziyareti
17-07-2019

Yüksekokulumuz Çorlu Mali Müşavirler Odasına nezaket ziyareti gerçekleştirildi.

Karşılıklı görüş alış verişi neticesinde özellikle sosyal ve teknik programlardan mezun olan ara elemanlara ihtiyacın çok olduğu ve bölgeye yararlarına değinilmiştir. Bu ikili fikir teatisi neticesinde iş dünyası için çok daha cazip ara eleman yetiştirilmesi konusu irdelenmiştir.

Çorlu Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın İbrahim OTSEKİN, Okul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Abdullah YİNANÇ'ın kendilerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca, Çorlu Meslek Yüksekokulu olarak şehre ve bölgeye fayda adına gerçekleştirilen çalışmaların iş dünyası ve akademi camiasının teveccühü ile anlam kazandığını vurgulandı.