Yüksekokulumuzda Trakya Kalkınma Ajansı ve Üniversitemiz işbirliği ile
24-03-2017

Yüksekokulumuzda Trakya Kalkınma Ajansı ve Üniversitemiz işbirliği ile "Eğitiliyorum Öğreniyorum Kayıtlı Çalışıyorum" eğitim semineri düzenlendi. Yüksekokulumuz öğrencilerinin yoğun ilgisinin gerçekleştiği eğitimde kariyer olanakları, özgeçmiş hazırlama teknikleri gibi konularda bilgilendirmeler yapıldı. Tuğba Özkabakçı ve Ekrem Bilecen'e verdiği eğitim vesilesiyle Yüksekokul Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Uruç tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Öğrencilerin katılım sertifikalarının verilmesinin ardından Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hicran Özlem Ilgın ve Öğr. Gör. Sercan Gülay, Öğr. Gör. Sevginar Nalbantoğlu, S. Öğr. Gör. Esra Ertürk, S. Öğr. Gör. Gökçem Ultanır ve S. Öğr. Gör. Hakan Yorulmaz'ın da katılımlarıyla toplu olarak gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından bir tam gün süren eğitim programı sona erdi.