Yüksekokulumuza 16 Ağustos 2017 tarihinde Kredi Yurtlar Kurumu Tekirdağ İl Müdüresi Ülkü USLU beraberinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından ziyaret gerçekleştirildi.
17-08-2017

Yüksekokulumuzun yeni binasının yakınında gerçekleşecek olan Kredi Yurtlar Kurumu'na ait yurt projesine ilişkin Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim UYAN ve Başkan Yardımcısı İrfan TÜTÜN'e gerçekleştirilen ziyarette Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM ve Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hicran Özlem ILGIN ve Öğr. Gör. Hakan URUÇ ile istişareler gerçekleştirildi. Daha sonra yüksekokul binasının bulunduğu arazide yeni binaya ve yurda ilişkin bilgi alan heyet yapılacak olan yurdun Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ihtiyaçlarını önemli ölçüde karşılamasının hedeflendiğini belirttiler.