Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Erdinç UZUN Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami ABBAN’ı Makamında Ziyaret Etti
14-02-2019

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy  Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini devralan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi   Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı Başkanı Öğretim Üyesi Doç.Dr. Erdinç UZUN Çerkezköy Kaymakamı Sayın Atilla Selami ABBAN’ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy Kaymakamı ABBAN, Çemyo Müdürü UZUN’a yeni görevinde başarılar diledi. Doç. Dr. Erdinç UZUN uygulamalı eğitim-öğretimin önemine vurgu yaparak üniversite sanayi işbirliğinin arttırılması ve inovatif projeler ile yüksekokulu iyi bir noktaya taşımaya çalışacağını belirtti.