YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI
14-10-2016

Yüksekokulumuz öğrencilerinden Milli Sporcu Emine TOKDEMİR VE Milli sporcu Emine ÇATALOĞLU hem ülkemizi hem de Üniversitemizi gururlandıracak başarılara imza attılar. Milli Sporcu Emine TOKDEMİR Judo branşında 01-02 Ekim 2016 tarihilerinde Yunanistan’ın Selanik şehrinde düzenlenen Avrupa Kupası Genç Bayanlar Şampiyonasında 57 kiloda şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Diğer bir Milli Sporcumuz Emine ÇATALOĞLU ise Güreş Branşında 05-08 Ekim 2016 tarihlerinde Romanya Criova da düzenlenen Gençler Balkan Şampiyonasında Kadınlar Serbest stilde 48 kiloda kürsüye şampiyon olarak çıktı. Sporcularımızın başarılarından gurur duyduğunu dile getiren Yüksekokul müdürümüz Doç.Dr. İlker ÖZMUTLU öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını diledi.