Yeşil Mimarlar Topluluğu Tarafından Düzenlenen ''Yeşil Bir Çevre İçin İlk Adım Kampüsümüz'' Adlı Sosyal Farkındalık Etkinliği Gerçekleştirildi
14-04-2022



Her yıl Nisan ayında kutlanan ‘Dünya Peyzaj Mimarlığı Ayı’ çerçevesinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Yeşil Mimarlar Topluluğu tarafından “Yeşil Bir Çevre İçin İlk Adım Kampüsümüz” adlı sosyal farkındalık etkinliği düzenlendi.

Son zamanlarda tüm dünyada büyük bir ilgi ile örnekleri görülen ve yankı uyandıran çöp ve atıkların toplanması ile çevre konusunda sosyal farkındalık oluşturma etkinliği Üniversitemizde de gerçekleştirildi.

Etkinliğe Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tuğba KİPER, Prof. Dr. Suat ÇABUK, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rüya YILMAZ ve fakülte öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Havva AKSEL ÇİÇEKÇİ, Arş. Gör. Dr. Tuğba ÜSTÜN TOPAL, Arş. Gör. Abdurrahman ÖZDEMİR, Arş. Gör. Beliz KARANFİL, Arş. Gör. Kamer Aslı TANRIVERDİ ile üniversitemiz öğrencileri tarafından katılım sağlandı.

Çevre kirliliğini önlemek ve daha yaşanabilir çevreler oluşturmak için sosyal farkındalığın yaratılması amaçlanan etkinlikte kampüsümüzdeki çöpler toplandı. Etkinlik boyunca toplanarak çöp poşetlerine konulan çöpler geri dönüşüm noktasına getirilerek sürdürülebilirlik bilinci kazandırılması hedeflendi. Etkinlik, öğrencilerden büyük ilgi gördü.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12




>