08-09-2016

Verimlilik Destek Programı ve “Verimli KOBİ Destek” Projesi konusunda yeni bir adım atıldı.

Katılımcılar: T.C. Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı, Dr. Mustafa Kemal AKGÜN, Tekirdağ Bilim Sanayi İl Müdürlüğü Mustafa AKÇAL, Yrd.Doç.Dr. Doğan HASAN

Üniversite Sanayi işbirliği ekseninde;

Üniversitemiz ile T.C. Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü arasında Bölgemizde “Verimlilik Projeleri” nin gerçekleştirilmesi konusunda yapılacak işbirlikleri konusu görüşüldü.

Verimlilik Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştirilecek “Verimlilik  Projeleri” konusundaki destekleri yaygınlaştırması konusu detaylı olarak ele alındı.

Fakültemiz Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilen “Verimli KOBİ Destek” projesinin başarılı bir uygulama örneği olarak tam Türkiye'ye yaygınlaştırmak istediklerini ve bu kapsamda Namık Kerman Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi ile işbirliklerini geliştirmek istediklerini belirtti.

Fakültemiz ve Verimlilik Genel Müdürlüğü adına faydalı bir toplantı oldu.