Vali Ali Yerlikaya ve Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek'ten Çorlu'ya Ziyaret
11-06-2014



Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek NKÜ Teknopark A.Ş.,Çorlu Mühendislik Fakültesi, ve Çorlu Meslek Yüksekokulu’na ziyaret düzenleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çorlu’ya gerçekleştiren ziyaretler çerçevesinde Vali Ali Yerliyaka ve Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek ilk olarak Üniversitemiz Teknopark A.Ş.’ye uğradı.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe, NKÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker tarafından karşılanan Vali Yerlikaya ve Rektör Şimşek, Teknopark’ta faaliyet gösteren firmaları, NKÜ Teknoloji Geliştirme Merkezi bünyesinde kurulan Kuluçka Merkezi ve Tekmer Ofisi’ni gezerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

NKÜ Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Bülent Eker ise ziyaret sonrası gerçekleştirdiği sunumunda Teknopark’ı, Teknopark’ın çalışmalarını ve ileriye yönelik planlanan projelerden bahsetti.

Daha sonra Çorlu Mühendislik Fakültesi’ne ziyarette bulunan Vali Ali Yerlikaya ve Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, fakültenin laboratuarlarını ve dersliklerini gezerek Dekan Prof. Dr. Özer Göktepe’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Çorlu Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret eden Vali Yerlikaya ve Rektör Şimşek, Otomotiv Programı öğrencileri tarafından yaklaşık 2 ay gibi kısa bir sürede üretilen ve ‘’Otomatik Yangın Söndürme ve Yakıt Kesme Sistemi ‘’ ne sahip ilk araç unvanına sahip “TEKCOR 149” Karting / Go – Kart aracını yerinde inceleyerek, emeği geçenleri başarılarından dolayı kutladı. Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Tuncay Gümüş'ten bilgi alan heyet okulu ve atölyeleri gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>