Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İşbirliği Protokolü
05-02-2018



Üniversitemiz ile Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında Eğitimde İşbirliği Protokolü imzalandı.

Protokole Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan imza atarken, törende Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Çelebi ve Uluslararası Şehit Münür Alkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ridvan Dinç de bulundu.

Rektörlük makamında imzalanan protokol, Üniversitenin imkânları doğrultusunda okul tarafından Üniversite bünyesinde yürütülmüş ve yürütülmekte olan proje okulları yönetmeliği ve Proje/Program uygulayan okullar “Vizyon Belgesi” kapsamında iş birliği  yapılacak alanlara yönelik yeterli insan kaynağı ve mekan desteği sağlamanın yanı sıra  Üniversitenin ilgili bölümlerinde eğitim almakta olan son sınıf öğrencileri yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin gönüllü katılımları ile proje ve programların uygulanmasında bilimsel çalışmalara destek verilmesi  konularını kapsıyor.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, imzalanan bu protokolün iki kurumun ve önümüzdeki dönemde imzalanacak iş birliklerinin temelini oluşturacağını kaydetti. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>