Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi 2016 Güzel Sanatlar Fakülteleri Öğretim Elemanları Sergisi
06-03-2016

Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi,  Resim Bölümü “8 Mart Dünya Kadınlar Günü 2016’’ da Trakya Üniversiteler Birliği üyeleri olan dört Üniversitenin (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi ve Namık Kemal Üniversite),  Güzel Sanatlar Fakülteleri Öğretim Elemanlarının katılımıyla, resim ve baskıresim sergisi düzenleyecektir. Amaç; birliğin üyesi olan Üniversite hocalarımızın eserlerini bir arada sergileyerek, sanatsal, kültürel ve sosyal etkileşim sağlamaktır.

Sergi açılışı, 8 Mart 2016 Salı günü saat:16.30'da  Fen Edebiyat Fakültesi Giriş Sergi salonunda açılacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Afiş için tıklayınız