Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Oryantasyon
02-10-2013

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu'na yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak ve  üniversitenin yapısı, olanakları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Program açılışında konuşma yapan Teknik Bilimler Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz: '' Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. 5363 kayıtlı öğrencimiz var. Bu rakamla yüksekokullar arasında Türkiye'de ilk üçteyiz. Program sayısı ve öğretim üyesi bakımından da çok zenginiz. Sizleri en iyi şekilde yetiştirmek ilk amacımız. Bunun içinde uygulama derslerini daha iyi alabilmeniz için bir kaç şirketle anlaşmamız var.'' diyerek öğrencilere üniversitenin yapısı ve yüksekokuldaki bölümlerin olanaklarından bahsetti.

Daha sonra Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Cevdet Arıtaşı da öğrencilere eğitim süresi, sınavlar,kayıt yenileme ve kayıt dondurma  gibi konular hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.