Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden Tekirdağspor''a Bilimsel Destek
05-02-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (SBUAM) Müdürlüğü tarafından Tekirdağspor Kadın Hentbol Takımına performans ölçümleri gerçekleştirildi.

SBUAM Müdürü Doç. Dr. Umut CANLI tarafından planlanan testler, sporcuların performanslarını belirlemek ve gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Umut CANLI “Bu süreçte, Tekirdağspor Başkanı Mülahim KURU başta olmak üzere, takım antrenörleri Tarık MUTLU ve Mustafa KÖROĞLU ile değerli sporcularımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Spor Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in destekleri ile ulusal çapta organize ettiği sertifika programları, seminerler, projeler ve eğitimler ile gerek üniversitemizin gerekse Tekirdağımızın tanıtımını başarılı bir şekilde yapmaktadır” şeklinde konuştu.