Tekirdağ Anadolu Lisesi Tanıtım Gününde Üniversitemize Yoğun İlgi
23-03-2017

Üniversitemiz, Tekirdağ Anadolu Lisesi(TAL)’nin düzenlediği Üniversite ve Meslek Tanıtım etkinliğinde temsil edildi.

Bu yıl ve 9. su düzenlenen ve toplam 46 üniversitenin katıldığı üniversite ve meslek tanıtım gününde Üniversitemize öğrenciler, yoğun ilgi gösterdi.

Üniversitemiz akademisyenleri ile idari personeliyle buluşan öğrenciler kariyer ve meslek seçiminde nasıl bir yol izlemeleri gerektiği, seçecekleri mesleklerin hangi okulda kaç puan ile alındığı, yurt, ulaşım, burs, ücret ve yurtdışı olanakları konusunda bilgilendirildi.

Aynı zamanda Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Zübeyr Batur ve Tıp Fakültesi Kardiyoloji Asistanı Dr. Kubilay Erselcan verdikleri seminerler ile öğrencilere mesleklerini tanıttı.

Üniversitemizi tanıtıcı broşürler, kataloglar ve çeşitli materyallerin dağıtıldığı tanıtım gününde, günün anısına katılımcı üniversitelerin temsilcilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.