TÜSSİDE Temsilcilerinin Katılımıyla Üniversitemiz Stratejik Plan Projesi Görüşüldü
30-11-2011

TÜBİTAK – TÜSSİDE (Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü) Müdürü Necmettin Oktay, TÜSSİDE Müdür Yardımcısı Arzu Çolak ve TÜSSİDE Strateji Organizasyon Yönetim Birimi temsilcisi Abdullah Akkurt’un katılımıyla, Rektörlük Senato Odası’nda Üniversitemiz Stratejik Plan Projesi hakkında toplantı yapıldı.

Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Burhan Arslan ve Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Aslan Özen, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özer Göktepe, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslı Korkut, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Z. Kayıhan Korkut, Prof. Dr. Bülent Eker ve Prof. Dr. Selçuk Albut,  Üniversitemiz Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Demirci ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Fatih Konukçu katıldı.