Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR''dan Ziyaret
07-09-2022

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yardımcısı Sabri ÇINAR, Süleymanpaşa için gerçekleştirdikleri çalışmalarda paydaş olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin üstlendiği sorumluluklar ve destek için teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de gerek şehre ve bölgeye, gerekse öğrencilerin eğitim ve sosyal hayatlarına destek hususunda Süleymanpaşa Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilen projelerin önemine değindi. En son imzalanan iş birliği protokolü sayesinde yapılacak Kemoterapi Hizmet Binası için memnuniyetini bir kez daha belirtti.