Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzun: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İlk Akademik Kurulu Toplantısı yapıldı.
27-09-2018

Meslek Yüksekokulumuz Seminer Salonunda 2018-2019 Akademik Yılının ilk toplantısı, değerli akademisyenlerimizin katılımı ile Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Gökmen KANTAR‘ın başkanlığında yapıldı.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökmen KANTAR konuşmasında; akademik genel kurul toplantısına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Çağdaş İNAN; 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılının değerlendirilmesini bir sunum eşliğinde yaptı. Önümüzdeki dönemde okulumuzda olacak yeni uygulamaları tanıttı.

Bunun üzerine 2018-2019 Eğitim - Öğretim yılının hedef ve beklentileri değerli öğretim elemanlarımız tarafından belirlenerek akademik kurulun bu yılki stratejisi belirlendi. Ayrıca Yüksekokulumuzun daha iyi ve daha verimli bir şekilde Eğitim-Öğretim faaliyetleri yapmasına katkı sağlaması amacıyla Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarının dilek, öneri ve görüşleri alınarak toplantı sona erdi.