Somali Abrar Üniversitesinden Üniversitemiz Rektörüne Nezaket Ziyareti
05-02-2018

Somali Abrar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulkadir Hassan Ahmed ve Abrar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Schoole ve Yönetim Kurulu üyeleri Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette özellikle Tıp ve Ziraat Fakültesi alanlarında akademisyen yetiştirilmesi ile teknik alanlarda gerçekleştirilen ikili işbirliği anlaşmasının güçlenerek devam edeceği vurgulandı.

Rektör Prof. Dr. Abdulkadir Hassan, gerçekleştirilen işbirliği kapsamında Somali Abrar Üniversitesi akademisyenlerinin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin deneyimlerinden faydalandıklarını belirterek, desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Abrar Üniversitesi ile gerçekleştirilen işbirliği protokolünün iki üniversitenin kalkınmasına katkıda bulunduğunu kaydetti.