Prof. Dr. Mustafa MİRİK Türkçeye Çeviri Editörlüğünde Domates Hastalıkları; Tanısı, Biyolojisi ve Mücadelesi kitabı hazırlandı
13-12-2019

Fakültemiz Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa MİRİK'in Türkçeye Çeviri Editörlüğünde ''Domates Hastalıkları; Tanısı, Biyolojisi ve Mücadelesi, Dominique Blancard ve ark. 2019'' kitabını hazırlanmıştır.

Kitapta Bitki Koruma Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Nuray ÖZER, Prof.Dr. Gassan KÖKLÜ, Dr. Öğr. Üyesi Tolga AYSAL  ile Araş. Gör. Cansu ÖKSEL katkı sağlamıştır.

Öğrencilerimize, meslektaşlarımıza ve ilgili sektöre katkılar sağlayacak sözkonusu kitabın hazırlanmasında emeği olan başta Türkçeye Çeviri Editörü Prof. Dr. Mustafa MİRİK olmak üzere Bitki Koruma Bölümü akademik üyelerini tebrik ediyoruz.

ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI