Okulumuzda ‘Uygulamalı Mülakat’ teknikleri anlatıldı
15-01-2018



 

Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği 2. sınıf öğrencilerine "CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" eğitimi verildi. İnsan Kaynakları Uzmanı Eda Çelenk tarafından verilen eğitim, uygulamalı olarak gerçekleşti.

 

EgEda Çelenk Group İnsan Kaynakları  Eğitim ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Eda Çelenk tarafından, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu İş Sağlığı ve Güvenliği 2. Sınıf öğrencilerine CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri eğitimi verildi.

 

SERTİFİKA VERİLDİ

Etkili paylaşımlar ve canlı örneklerle desteklenerek öğrencilere aktarılan eğitimde, birebir uygulama da yaptırılırken, eğitime katılan, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencilerine egEda Çelenk Grup Yönetim Kurulu Başkanı Eda Çelenk tarafından “Etkili CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi" Sertifikası verildi. Sertifika dağıtım programına Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Can Burak Şişman da katıldı. Prof. Dr. Şişman, başarılı bir CV’nin, iş kapılarını aralamakta önemli bir anahtar olduğunu vurgulayarak “Öğrencilerimiz, hem CV hazırlamayı öğrendi, hem de mülakatlarda kendilerini bekleyen soruları uygulamalı olarak öğrenmiş oldu. Eda Hanım’a verdiği eğitim için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.  

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2




>