Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu : 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılının İlk Akademik Kurulu Toplantısı yapıldı.
22-09-2017

Meslek Yüksekokulumuz Seminer Salonunda 2017-2018 Akademik Yılının ilk toplantısı, değerli akademisyenlerimizin katılımı ile Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Gökmen KANTAR‘ın başkanlığında yapıldı.

Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Gökmen KANTAR  2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının değerlendirmesini yaparak konuşmasına başladı. Bu dönemde okulumuzdan 405 öğrencimizin mezun olduğunu ifade etti. Diğer yandan 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında 682 öğrencimizin ÖSYS kontenjanından kayıt yaptırdığını açıkladı.

Yüksekokulumuzun gerek fiziki yenilenmesi gerekse akademik hazırlıkların tamamlanması hususunda Akademik Kurulumuzda fikir alışverişinde bulunularak yeni eğitim-öğretim yılının yol haritası belirlendi.

Ayrıca Yüksekokulumuzun Üniversite bünyesinde eğitime ve öğretime daha verimli bir şekilde katkı sağlaması amacıyla Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarının dilek ve önerileri alınarak toplantı sona erdi.