Namık Kemal Üniversitesi 2012 Yılının En İyilerini Seçiyor….
26-11-2012

Namık Kemal Üniversitesi Gıda Topluluğu, NKÜ Radyo ve NKÜ TV  öncülüğünde 17 farklı kategoride gerçekleşecek oylama sonucunda 1. Gelen sanatçılar üniversitemize davet edilerek ödülleri takdim edilecektir. Gecede oylama sistemi ile seçilen sanatçıların yanında oylama haricinde üniversite rektörlüğü ve Gıda topluluğunca belirlenen isimlere de onur ödülü verilecektir.

Yarışma Süreci

Halk Oylaması
Her kategoride belirlenen adaylar, sitemiz üzerinden halk oylamasına sunulacaktır. Her ziyaretçi, her kategoride bir adaya oy verme hakkına sahip olacaktır.
Kazananların Belirlenmesi
Oylama sona erdiğinde her kategoride en çok oyu alan bireyler bulundukları kategorinin kazananı olacaktır.

TAKVİM:

Adayların Açıklanması ve

Halk Oylamasının Başlangıcı: 01.12.2012

Halk Oylamasının Sonlandırılması: 31.01.2013

N.K.Ü.  Medya Ödülleri Ödül Töreni: 27.02.2013

Kategorilerin kazananları, 27 Şubat 2013 Çarşamba günü N.K.Ü. Konferans Salonunda düzenlenecek olan ödül töreninde açıklanacaktır.

NKU Medya Ödülleri oylarınız kullanabilmek için http://medyaodulleri.nku.edu.tr/  web adresini ziyaret ediniz.

Afiş için tıklayınız