NKÜ’de ''Bir Demet Ezgi'' Toplu İcra Konseri Gerçekleşti
02-06-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Lisans 2. ve Lisans 3. sınıf öğrencileri tarafından 'Bir Demet Ezgi' Toplu İcra Konseri gerçekleşti.

Sanat Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÇAYIR’ın yaptığı konser iki bölümden oluştu. Sahneye ilk olarak Klarnette Görkem GÖNENÇ, Kanunda Özcan YANARDAĞ, Çelloda Yuşa Taha ENGİN, Ritim Sazda Ahmet DELEN’den oluşan Lisans 2 İcra Heyeti çıkarak Türk Müziğinin birbirinden değerli eserlerini seslendirdiler.

Konserin ikinci bölümünde ise Lisans 3 öğrencileri Kemanda Harun İLKAY, Klarnette Yusuf Eren ŞEKERCİ, Bağlamada Kader DEMİR ve Okan YURDAGÜL, Udda Aleyna MUTLUER, Ritim Sazda Ahmet DELEN, Tamburda Azizcan ARATOĞLU’ndan oluşan İcra Heyeti sahne aldı.

Büyük beğeni ile izlenen konser sonunda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arda GÖKSU ve Konserin Sanat Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kadir ÇAYIR, eserleri seslendiren öğrencilere teşekkür belgesi takdiminde bulundu.