NKÜ Spor Bilimleri Fakültesi, Hayatını Kaybeden Öğrencilerini ‘Sınıflar Arası Spor Müsabakaları'' İle Anıyor
30-05-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, geçtiğimiz aylarda vefat eden öğrencileri Umutcan ÇABAS ve Mert Kaan KAYA'nın anısına sınıflar arası spor müsabakaları düzenledi.

Müsabakalar, voleybol karşılaşmaları ile başladı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Spor Salonunda oynanan maçları Dekan Yardımcısı Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU, vefat eden öğrencilerin aileleri, akademik ve idari personeli ile öğrenciler izledi.

Prof. Dr. İlker ÖZMUTLU gerçekleştirdiği konuşmada “Yakın zaman önce yitirdiğimiz Spor Yöneticiliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerimiz Umutcan ÇABAS ve Mert Kaan KAYA anısına bu etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Aileleri bugün burada aramızda. Sizlerin adına onların ellerinden öpüyorum. Müsabakalarda yer alan ve buraya izlemeye gelen öğrencilerimize çok teşekkür ederim” dedi.

Anma amaçlı gerçekleşen ‘Spor Bilimleri Fakültesi Sınıflar Arası Spor Müsabakaları’ 30 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında Voleybol, 6 – 10 Haziran arasında ise Ayak Tenisi ve Salon Futbolu (Futsal) şeklinde devam edecek.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>