NKU Basketbol Takımı Dolu Dizgin Hedefine Koşuyor
06-12-2018

NKU Spor Kulübü Basketbol takımımız 05.12.2018 tarihinde Namık Kemal Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda Yerel lig basketbol müsabakasında Tekirdağ Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ile mücadele etti. Karşılaşmaya NKU öğerencilerininde desteğini alarak çıkan Basketbol takımımız ilk yarıyı önde bitirirken, karşılaşmanın ikinci yarısında oyunu tamamen kontrol altına alarak farka koştu. Her iki takımında centilmence mücadele ettiği maçta tümü okulumuz öğrencilerinden oluşan NKU Spor Kulübü Basketbol Takımı karşılaşmayı 105 - 56 gibi bir skorla kazandı. Bu sonuçla ligde oynadığı 2'nci karşılamayıda kazanan takımımız hedefine emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Takımımız teknik ekibini ve oyuncularını kutlar. Şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.