NKU Android ve Iphone da
01-10-2012

Iphone Uygulamasına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Android Uygulamasına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Günümüzün ilerleyen teknolojisinde Mobil teknoloji durmak bilmiyor. Bunun yanı sıra android ve ios işletim sistemleri için birçok uygulamalar geliştiriliyor ve bu uygulamalar kullanıcılar tarafından yaygın bir şekilde kullanılıyor. Biz de bu sebepten dolayı öğrencilerimize, öğrenci adaylarımıza, öğretmenlerimize, personelimize ve bizimle iletişime geçmek isteyen herkese daha kolay erişmek için Namık Kemal Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen Android  ve Iphone Uygulamalarımız yüklenmiştir. Kullanıcılar çok basit bir şekilde markete girip uygulamayı indirip üniversitemiz hakkındaki bilgilere erişebilir ve bilgi sahibi olabilir. Teknolojiyi yakından takip eden bir üniversite olarak geliştirmelerimizi sizlerle paylaşacağız.