NKÜ de Demokrasi ve Milli Birlik Günü Yürüyüşüne Katıldı
16-07-2018

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen Şehitlere Saygı ve Demokrasi Yürüyüşü’nde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi mensupları da halkımızla birlikte yürüdü.

Tüm yurtta aynı anda gerçekleştirilen ve şehrimizde yoğun katılım olduğu gözlenen yürüyüş kortejine Rektörümüz Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal, Prof. Dr. Şefik Kurultay, Prof. Dr. İsmail Yılmaz, başta olmak üzere üniversitemiz mensupları başlangıç noktasında hazır bulunarak destek verdi.

Köprübaşı mevkiinden başlayan ve Tekirdağ Valiliğine kadar süren yürüyüş büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Vatandaşlarla beraber yürüyerek milli birlik ruhuna katkıda bulunan NKÜ personeli, Valilik önünde düzenlenen etkinliklere de katıldı.

Program kapsamında 15 Temmuz 2016 gecesi hayatlarını feda eden 251 Demokrasi Şehidi saygıyla anılırken, hain darbeye karşı kazanılan Demokrasi zaferi de coşkuyla kutlandı.