NKÜ Tıp Fakültesine Lise Öğrencilerinden Ziyaret
07-11-2018

2019 yılı başında yapacakları branş tercihleri öncesinde, lise 10. sınıf öğrencileri Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tıp Fakültesini ziyaret etti.

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Namık Kemal Lisesi 10. sınıf öğrencileri beraberlerindeki öğretmenleri eşliğinde gerçekleştirdikleri ziyarette hem NKÜ Tıp Fakültesi Öğretim Elemanları tarafından bilgi aldılar, hem de Mikrobiyoloji ve Anatomi Laboratuvarlarını gezdiler.

Tıp Fakültesi, Doktorluk mesleği, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrenimi ile NKÜ ve Üniversite yaşamı hakkında yetkililerden bilgi alan lise öğrencileri, merak ettikleri konular hakkında da sorular sordular.

Yaklaşık 70 öğrencinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette öğrenciler laboratuvarlardaki cihaz, maket ve iskeletleri incelediler. Öğrencileri Tıp Fakültesi hakkında bilgilendiren üniversitemiz Öğretim Elemanları ise ziyaret sonrasında, lise öğrencilerinin ilgilerinden memnuniyetlerini dile getirdiler.