Münih Teknik Üniversitesi'nden Yüksekokulumuz'a Ziyaret
20-11-2014

Münih Teknik Üniversitesi, Motorlu Taşıtlar Kürsüsü Başkanı Prof.Dr.Markus Lienkamp ile beraberindeki doktora ve yüksek lisans öğrencilerinden oluşan bir grup 20.11.2014 tarihinde Üniversitemiz'i ziyarette bulundular. Aynı gün Yüksekokulumuz'a da gelen konuklar ile  Yüksekokulumuz'da toplantı yapıldı. Toplantıya Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İsmail YILMAZ ve Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri  Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Erdal KILIÇ katıldılar. Toplantıda birlikte program geliştirme, Öğretim elemanı ve öğrenci değişimi  ve ortak proje çalışmaları  hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Toplantının sonunda fotoğraf çekiminin ardından, Prof.Dr. Markus Liankamp'a, Yüksekokul Müdürü Doç .Dr. İsmail YILMAZ Karacakılavuz dokuması bir kilim  ve plaket taktim ettiler.