Meslek Yüksekokulumuz''da “H.z. Peygamber ve Güven Toplumu” Konulu Etkinlik Düzenlendi
27-04-2017

Meslek Yüksekokulumuz Konferans Salonu’nda, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Malkara Müftülüğü İlçe Vaizi Meryem DALGIÇ tarafından, 25.04.2017 Salı günü Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2017 yılı ana teması olarak seçilen “H.z. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu bir konferans düzenlendi.

Konferansta güven toplumunun inşa edilmesine vurgu yapan vaiz Dalgıç, İnsanın insana emanet olduğu ve kâinatın da kendisine emanet olduğunu unutan Âdemoğlu yaptığı zulüm ve haksızlarla dünyada müthiş bir güven bunalımı oluşturduğundan, Rahmet Peygamberinin bize yön verecek ve çağın bunalımlarını aşmada insanlığa yol gösterecek mesajlarına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçte olduğumuzu ifade etmiştir.