Meslek Yüksekokulumuzun Bir Patenti Daha Tescillendi
09-10-2018

Meslek Yüksekokulumuz  Öğretim Elemanlarından  Dr. Öğr. Üyesi Erdal Kılıç hocamızın Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. H. Ersin Şamlı ile beraber  tasarladıkları  “Vakumlu Yumurta Muhafaza Kabı” konulu projesi  21/09/2018 tarihinde kabul edilerek patent almaya hak kazanmıştır.

Sağlıklı ve doğal beslenmenin önemini kazandığı günümüz koşullarında kaliteli beslenme adına yapılmış olan vakumlu yumurta muhafaza kabı, yumurtanın besin değerlerini buzdolabı ve soğutucularda en yüksek kalite ve değerlerde tutmaya yarayan bir patenttir.

Bu başarısından dolayı değerli  Hocamız Dr. Öğr. Üyesi Erdal Kılıç 'ı tebrik eder , bundan sonraki akademik hayatında başarılarının devamını dileriz.