Meslek Yüksekokulumuzda Kan Bağışı Eğitimi Düzenlendi
20-03-2017

Edirne Kan Bağışı Merkezi tarafından 20.03.2017 Pazartesi günü, Malkara Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine ''Kan Bağışı'' konulu eğitim düzenlenmiştir.

Eğitimde öğrencilerimize; ülkemizdeki yıllık kan ihtiyacı ve karşılanma istatistikleri, kan bağışının önemi, kan bağışlama hususunda kişinin gönüllülük esasına dayalı hareket etmesi gibi konularda slaytlar eşliğinde bir sunum gerçekleştirildi.

Eğitim programına, Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve öğretim elemanları katılmışlardır.

NOT: 22 Mart 2017 Çarşamba günü okulumuz yerleşkesinde TÜRKKIZILAYI tarafından kan bağışı kampanyası düzenlenecektir. Kan vermek isteyen öğrencilerimiz ve personelimize önemle duyurulur.