Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı Gerçekleştirdi.
07-10-2017

2017-2018 Akademik yılı oryantasyon programı 04.10.2017 tarihinde saat 11:00'da Yüksekokul konferans salonunda gerçekleşti. Programa tüm birinci sınıf öğrencileri katıldı.
Yüksekokulumuz yeni öğrencilerine Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli SIRIM “Siz, sadece bizim öğrencilerimiz değil, her biriniz ayrı bir kıymet ve değerde olan misafirlerimizsiniz.”diyerek seslendi.
Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hicran Özlem ILGIN tarafından yeni öğrencilerimize Yüksekokulumuz eğitim ve öğretim sistemi, üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari yapı, sosyal olanaklar ve topluluklara ilişkin bilgilerin verildiği bir sunum yapıldı. Sunumun ardından oryantasyon toplantısı tamamlandı.
Yüksekokulumuza yeni katılan tüm öğrencilerimize akademik yaşamlarında başarılar dileriz.